Четвъртокласниците са на национално външно оценяване по математика днес

Четвъртокласниците са на национално външно оценяване по математика днес

Четвъртокласниците се явяват на национално външно оценяване по математика. Очаква се да се включат над 60 хиляди ученици. Препитването започва в 10 часа и продължава 60 минути. Учениците със специални образователни потребности ще работят 40 минути по-дълго.

Изпитът по математика включва 25 задачи, сред които такива с възможност за избор между три отговора, с кратък отговор и текстови задачи.

Учениците ще пишат с черна химикалка върху отделна бланка, която след това ще се сканира и оценява електронно. За изпита по математика могат да използват също молив, гума, линия, пергел и триъгълник.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини