Шарено време днес, слънце и дъжд се редуват

Шарено време днес, слънце и дъжд се редуват

Днес атмосферата над страната ще бъде неустойчива. Облачността ще е значителна, предимно купеста и купесто-дъждовна. Ще има краткотрайни валежи от дъжд, придружени с гръмотевици, на повече места в Западна и Централна България. Очакват се и градушки. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са между 22° и 27°.

Над планините ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни валежи с гръмотевични бури. В отделни райони валежите ще са интензивни и значителни по количество. Ще има и градушки. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток, по най-високите части - от югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 17°, на 2000 метра - около 11°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, често значителна. На отделни места ще превали краткотраен дъжд. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 20-23°. Температурата на морската вода е 15-18°.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини