Днес облаци и дъжд, но ни се усмихва слънчев уикенд

Днес облаци и дъжд, но ни се усмихва слънчев уикенд

Днес облачността ще е значителна и на много места ще превалява дъжд. След обяд от запад валежите ще спират и облачността ще се разкъсва и намалява. Ще духа слаб до умерен вятър от север-северозапад. Ще остане хладно с максимални температури между 18° и 23°.

Над планините ще е облачно, по билата и мъгливо. Ще има валежи от дъжд, над 2000 метра - от сняг. Ще духа умерен, временно силен вятър от север-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е около 7°, на 2000 метра - около 3°.

Над Черноморието ще е облачно с валежи от дъжд, които до вечерта ще спират. Ще духа умерен вятър от север-северозапад. Максимални температури на въздуха между 18° и 21°.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини