Красотата е в Струмяни! Деца направиха чудни алеи и пъстри цветни кътчета

Снимки: Община Струмяни
Снимки: Община Струмяни

Красотата отново намери място в общинския център Струмяни. По инициатива на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни във връзка с изпълнение на дейностите, заложени в пролетната програма, жители и гости на населеното място ще се радват на нови красиви придобивки.

Това се дължи на сръчността на обществените възпитатели, които заедно с децата от група „Смехорани” в Детска градина „Патиланци“ в село Струмяни и техните преподаватели посадиха пъстроцветни алеи и създадоха приятни цветни кътчета.

Цветните лехи бяха сътворени от гуми и в тях децата засадиха пъстри и ароматни цветя, които ще създават свежо лятно настроение на преминаващите жители на село Струмяни.

Инициативата цели децата да се научат да създават красота, да изпитват радост и положителна емоция от засаждането на цветя, да обичат и да пазят природата.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини