Най-добрите състезатели от родния екстремен ендуро шампионат си дадоха среща в Банско

Снимки: Община Банско
Снимки: Община Банско

Най-добрите състезатели от българския екстремен ендуро шампионат BG X Enduro Championship си дадоха среща в Банско през уикенда. В продължение на два дни 165 картотекирани мотористи се съревноваваха по перфектно подготвените трасета на Three Mountains Hard Enduro. Домакини и организатори на най-авторитетния старт и най-голямо състезание от шампионата в календара за 2021 год. бяха Мото Дружина Банско и Община Банско.

В Три планини Hard Enduro мериха сили състезатели в класове експерт/сеньор, стандарт, жени, джуниър. Те караха по 75-километрови трасета по горски и полски терени в Пирин, Рила и Родопите с разнообразен профил и условия, изискващи майсторство, сила и издържливост. Най-атрактивни за публиката бяха демонстрациите на умения на Ендуро крос трасето в бившата казарма в Банско.

Три планини Hard Enduro е едно от най-големите спортни събития в Банско, в които съорганизатор е Община Банско. Наблюдатели и специалисти от Българската федерация по мотоциклетизъм, съдийският състав и мотористите дадоха най-висока оценка за организацията и провеждането на състезанието.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини