Слънце в косите, радост в очите

Снимка: Pixabay.com
Снимка: Pixabay.com

Днес слънчевото време ще ознаменува началото на новата седмица. След обяд, главно над Северозападна България, ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще превали краткотраен дъжд. Ще има и гръмотевици. Ще духа до умерен югозападен, в Дунавската равнина - западен вятър. Максималните температури ще бъдат между 23° и 28°. През нощта срещу вторник вятърът от запад-северозапад ще се усили, а от север на юг в много райони от страната ще превали дъжд, в Северна България повече като количество.

Над планините ще преобладава слънчево време, след обяд с купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще превали краткотраен дъжд с гръмотевици. Ще духа умерен, по най-високите върхове на Рила и Пирин силен до бурен запад-югозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 17°, на 2000 метра - около 10°.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. След обяд на отделни места, главно по северното крайбрежие, ще превали краткотраен дъжд. Ще духа слаб западен, след обяд юг-югозападен вятър. Максималните температури ще са 19°-25°. Температурата на морската вода е 13°-17°.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини