Министерски съвет назначи нов директор на НАП

Министерски съвет назначи нов директор на НАП

С решение на Министерския съвет Галя Димитрова е освободена като изпълнителен директор на Националната агенция за приходите и на длъжността е назначен Румен Спецов.

Румен Спецов е висококвалифициран експерт с над 10 години опит в НАП, както и с експертиза в областта на данъчната политика и законодателство и защитата на националната сигурност. Завършил е Стопанската академия „Д.А. Ценов“ – Свищов, със специалности „Икономика и търговия“ и „Вътрешен финансов контрол“, както и Академията на Министерството на вътрешните работи със специалност „Защита на националната сигурност“. В периода 2009 г. – 2015 г. е работил в Централното управление на НАП, а от 2001 г. до 2006 г. е работил в Териториална дирекция на НАП – Добрич. През последните години е консултант в областта на финансите и данъчното законодателство.

Решението на Министерския съвет е прието неприсъствено.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини