Консултациите за РИК-Благоевград за парламентарния вот ще са в събота

Консултациите за РИК-Благоевград за парламентарния вот ще са в събота

Областният управител на област Благоевград - Бисер Михайлов, предприема необходимите действия за провеждане на консултации за избор на членове на Районна избирателна комисия. Те са във връзка с с насрочените с   Указ № 130 от 10.05.2021 г. на президента на Република България предсрочни избори  за Народно събрание на 11 юли 2021 година

Областният управител на област Благоевград, в изпълнение разпоредбата на чл.60, ал.1 от Изборния кодекс, насрочва консултации за избор на членове на Районна избирателна комисия – Благоевград за Първи район - Благоевградски с представители на парламентарно представените партии и коалиции. В консултациите може да участват и други партии и коалиции.

Консултациите ще се проведат на 15.05.2021 г. (събота) от 10:30 часа в сградата на Областна администрация на област Благоевград, етаж 1  (Конферентна зала).

Настоящето съобщение да се обяви в Интернет страницата на Областна администрация на област Благоевград и да се постави на таблото за обявления на Областна администрация на област Благоевград.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини