Ски таланти тренираха при отлични условия в Пирин планина над Банско

Снимки: БФСки
Снимки: БФСки

Българската федерация по ски проведе в рамките на 3 дни тренировъчен лагер в Банско с деца таланти от 12 до 16 години. При отлични условия под Тодорка се подготвяха 70 деца и техните треньори. На всяко едно от децата бе направен видео-анализ на техниката от треньорите на националните гарнитури.

Благодарение на този лагер младите таланти попаднаха в обстановка близка до тази на тренировките на националния отбор, а също така се запознаха и с компетентното мнение на водещи български специалисти в алпийските ски. Очаквано лагерът в Банско, който бе реализиран с изцяло с подкрепата на домакините от „Юлен“ мина с много позитивно настроение, а треньорите са категорични, че заложената цел е изпълнена и такива кампове е наложително да има по няколко пъти през годината.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини