Нова катастрофа в Кресненското дефиле отне човешки живот

Снимката е илюстративна
Снимката е илюстративна

Нова кървава катастрофа със загинал човек стана днес в Кресненското дефиле. Трагичният инцидент се е случил в следобедните часове между лек автомобил „Рено Клио“, управляван от 74-годишен мъж, и товарен автомобил „Ивеко“.

По първоначална информация лекият автомобил, който се е движил в посока от град Кресна към град Симитли е навлязъл в лентата за нарещно движение и се е блъснал в товарния камион. Пострадал е водачът на лекия автомобил, който е транспортиран за оказване на медицинска помощ в болнично заведение в Благоевград, където по-късно починал въпреки усилията на лекарите да го дспасят.

Само преди 4 дни, на 4-ти май, имаше друга катастрофа с жертва в Кресненското дефиле в натоварения по първокласен път Е-79. В района на Креснеското ханче се сблъскаха лек автомобил и мотор. В резултат на силния удар на място загина мотористът, а без опасност за живота пострадаха двама души от леката кола.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини