Великденският дух се разнесе днес в центъра на Белица

Снимки: Община Белица
Снимки: Община Белица
Великденският дух се разнесе днес в центъра на Белица. Да усетят безкрайната игра на багрите и красотата на българската фолклорна традиция, на площада се стекоха жители и гости на китното планинско градче. Там всички се насладиха на невероятния концерт, който кметът Радослав Ревански подари на своите съграждани по случай най-светлия християнски празник.
 
На сцената се изявиха самодейните творчески групи при местното читалище, а специалният гост бе народният изпълнител Карамфил Божиков. Кръшни български хора се извиха на площада от жителите и гостите на града, всички завладени от великденския дух.
 
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини