Димитър Бербатов поиска шефския пост в БФС

Димитър Бербатов поиска шефския пост в БФС

Благоевградчанинът и родна футболна легенда Димитър Бербатов се кандидатира за шеф на БФС. Това обяви самият той на пресконференция днес. В екипа, предложен от голямата ни футболна звезда, влизат неговите бивши съотборници от националния отбор Стилиян Петров и Мартин Петров. Сред останалите членове са Петър Величков, Борис Станков и адвокат Георги Владов.

"Официално откривам моята кампания за президент на БФС. Мисля, че моментът е дошъл. Екипната работа е едно от най-важното нещо по пътя към победата. Смятам, че съм подбрал екип, който да отговаря подобаващо. Хората в него мислим по един начин. Стилиян Петров ще бъде част от Изпълкома", заяви той.

Според бившия национал в момента футболът има нужда от промяна. Той заяви, че ще приветства всякакви идеи, тъй като хората в екипа му " не били експерти по всичкознание".

"Готови сме да донесем нужната промяна. В процеса на работа ще се наливат нови идеи. Футболът е за всички нас. Аз съм отворен към предложения", подчерта Бербатов.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини