Никой не иска да преговаря с ГЕРБ-СДС, „Има такъв народ” също ги отряза

Тошко Йорданов, снимка: ТВ 7/8
Тошко Йорданов, снимка: ТВ 7/8

„Има такъв народ” отказа поканата на ГЕРБ за преговори. Преди това същото направиха от „Демократична България”. Още преди конституирането на настоящия парламент, "Има такъв народ" /ИТН/ заяви пределно ясно, че по никакъв начин и по никакъв повод няма да участва в разговори с партии, представляващи досегашното управление на страната.
За нас политическа партия ГЕРБ е основен символ на статуквото и за нас е изключено да обсъждаме каквото и да било правителство, предложено от представителите на тази партия. Това се посочва в писмения отговор на ИТН, представен пред журналисти в парламента от председателя на ПГ "ИТН" Тошко Йорданов.
Отговорът е изпратен до председателя на ПГ "ГЕРБ" Десислава Атанасова по повод на поканата, отправена от ГЕРБ за разговори във връзка с връчения проучвателен мандат за реализиране на кабинет.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини