Красив пролетен ден ни очаква, насладете му се

Снимка: Pixabay.com
Снимка: Pixabay.com

Днес ще бъде предимно слънчево. Около обяд от запад-югозапад облачността, първоначално висока, ще започне да се увеличава. Ще духа слаб юг-югозападен вятър. Дневните температури още ще се повишат и максималните ще бъдат между 19° и 24°, малко по-ниски по морския бряг, в София около 20°.

В планините ще духа слаб, по най-високите върхове умерен вятър от запад-югозапад. Ще бъде предимно слънчево. След обяд ще има незначителна купеста облачност, а от запад-югозапад ще се появи и висока облачност. Максималната температура на 1200 метра ще е около 12°, на 2000 метра – около 4°.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб южен вятър. Максималните температури ще са между 13° и 18°. Температурата на морската вода е 10-11°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини