Ясен Попвасилев сяда в стола на отстранения от ВАС кмет Румен Томов

Снимка: Региона.бг
Снимка: Региона.бг

Зам.-кметът по финансите Ясен Попвасилев бе избран от Общинския съвет за временно изпълняващ длъжността кмет на община Благоевград. Решението кой да наследи на поста отстранения от Върховния административен съд управник Румен Томов бе взето с почти пълно единодушие на днешното заседание на местния парламент. Новият кмет ще изпълнява тази длъжност до произвеждането на нови частични кметски избори. Датата на вота ще бъде определена с указ на президента Румен Томов.

Ясен Попвасилев е икономист, който преди години бе шеф на данъчната служба в Благоевград. Той бе кандидат за кмет на СДС през 1999 година, но загуби битката с кандидата на БСП – Костадин Паскалев. Ето че сега, 22 години по-късно, той все пак ще седне в стола на кмета. Макар и временно.  

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини