Днес отварят врати молове и казина

Днес отварят врати молове и казина
Снимка: Илинден Прес

Днес отпадат ограниченията за работа на обектите, разположени в търговските центрове. От петък са разрешени и посещенията в игралните зали и казина при използване на не повече от 50% от капацитета им.

Предстои от 29 април да бъдат разрешени посещенията в дискотеки, бар-клубове, пиано барове, бар-вариете и нощни барове, при използване на не повече от 50% от капацитета

Преди четири дни вече се допускат културни и развлекателни мероприятия (фестивали, кина, театри, циркови представления, сценични прояви, концерти, музеи, галерии, библиотеки, занятия от танцовото, творческото и музикално изкуство) при използване на не повече от 30% от капацитета на помещенията, спазване на физическа дистанция от най-малко 1.5 метра, носене на защитни маски за лице и използване само на седящи места (за концерти, фестивали, театри, циркови представления и други сценични прояви).

От 12 април отвориха и заведенията за хранене и развлечения при използване на не повече от 50% от капацитета им, ограничено работно време между 6.00 и 23.00 часа.

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини