Тошко Йорданов заплаши журналист с "рязане на крайници"

Снимка телевизия 7/8
Снимка телевизия 7/8

Зам.-председателят на "Има такъв народ" - Тошко Йорданов, който е и новоизбран депутат, отправи заплахи към журналист от Нова телевизия. В предаването, което лично води Йорданов по телевизия 7/8 ТВ, сценаристът на Слави Трифонов се позова на Крумовите закони и обяви в ефир, че за лъжа се режат крайници, пише clubz.bg.

„Една от националните телевизии изрече мазна лъжа в ефир – говоря за „Нова ТВ“. Техният журналист си позволи да излъже в обедната емисия без капка срам“, заяви Йорданов.

В предаването бе пуснат откъс от обедната новинарска емисията на Нова телевизия, където репортерът Благой Цицелков съобщава, че партията на Слави Трифонов била готова да приеме подкрепа – включително ДПС и ГЕРБ.

„Я го пуснете тоя хубавец пак... Ако бяхме в Крумова България за тази лъжа щяха да липсват части от тялото на това момче с микрофона“, казва Йорданов.

Благой Цицелков е обяснил думите си като грешка - без умисъл объркал двете парламентарни фракции.

„Става въпрос за неволна грешка по време на жива връзка в обедна емисия. По време на нея казвам „Има такъв народ” вместо „Изправи се! Мутри вън!”. От репортажа, излъчен малко по-късно, става ясно, че имам предвид „Изправи се! - Мутри вън!”, коментира пред Клуб Z Цицелков.

Към момента Тошко Йорданов не отговаря на опитите на Клуб Z да се свърже с него.

Източник: clubz.bg

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини