Окончателно от ЦИК! Вижте имената на новите депутати от Пиринския край

Окончателно от ЦИК! Вижте имената на новите депутати от Пиринския край

Днес ЦИК обяви окончателния списък на новоизбраните народни представители в 45-ото Народно събрание след провелия се на 4-ти април вот.

Вижте кои ще представляват нашата област и ще работят, надяваме се, за просперитета на Пиринско:

Коалицията „ГЕРБ-СДС” ще има четирима депутати - Стефан Апостолов, Александър Мацурев, Георги Динев и Стоян Стоев. Водачът Росен Желязков влиза от София и освободи едно място за председателя на ГЕРБ в Сандански – Стоян Стоев.

Втората по получени гласове партия „Има такъв народ” изпраща от Пиринско двама депутати –водача на листата Илко Стоянов и Георги Попов.

ДПС също е с двама депутати – това са водачът Халил Летифов и третият в листата Елхан Кълков. Кълков става народен представител, след като вторият Йордан Цонев избра да влезе в НС от Враца.  

БСП за България ще има двама депутати – това са водачът на листата професор Георги Михайлов и Богдан Боцев, който бе пети, но с преференции успя да измести втория Емил Колевичин от Разлог.

Демократична България-Обединение пък изпраща в НС адвокат Иван Димитров от Разлог, след като водачът генерал Атанас Атанасов предпочете да влезе в НС от София.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини