Цялото Изпълнително бюро на БСП с оставка, Корнелия Нинова остава

Цялото Изпълнително бюро на БСП с оставка, Корнелия Нинова остава

Цялото Изпълнително бюро на БСП подава оставка. Това заяви на брифинг днес лидерът на партията Корнелия Нинова. Решението е залади слабите резултати от вота за Народно събрание.

„Аз няма да подавам оставка, бях избрана само преди шест месеца с голямо мнозинство в партията. Но по-важното е, че предстои да се взимат важни решения, може да се стигне и до избори, в този момент не можем да оставим партията без председател“, каза Нинова.

По думите ѝ КОВИД кризата е повлияла на резултатите на вота, включително заради лошото управление на кризата от страна на правителството.

Вътре в партията имаше хора, които работеха за други партии. Ние се борихме на два фронта, посочи още Нинова.

При първата възможност ще бъде свикан Национален съвет и ще бъде избрано ново Изпълнително бюро.

“Няма да подавам оставка, защото бях избрана преди 6 месеца”, отсече лидерът на левицата.

По думите й, предстоят много важни въпроси с новия парламент, може да се наложат предсрочни избори. Преценихме, че партията не може да остане без председател, обясни тя.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини