Василиса Павлова за уволнението си: За съжаление в живота всичко е политика

Василиса Павлова, снимка: Фейсбук
Василиса Павлова, снимка: Фейсбук
За съжаление в живота всичко е политика. Така Василиса Павлова коментира новината, че днес бе освободена от поста на заместник-кмет по културата и хуманитарните дейности в Община Благоевград.
 
"За мен е много важно човек да оцени, каквото и да му струва това, какво е да си свободен, независим, търсещ, непримирим, отстояващ позиции, защитаващ хора и каузи. Защото само така мога да се погледна в огледалото и да ви гледам в очите. Винаги съм го правила не по задължение, а със сърце и резултатът го виждах в греещите ви очи и усмивките, с които ме посрещахте…", написа в личния си профил тя и допълва: "Когато се затваря една врата във Вселената, се отварят други...И както казва Мечо Пух: Мрачен ден?… Значи е време да се посмееш с приятели!
По-рано днес стана ясно, че Василиса Павлова е освободена от длъжността заместник-кмет по културата. От Община Благоевград не посочват мотиви за уволнението. Вече бившият заместник-кмет се впусна и в предизборната надпревара - тя бе в листата на "Демократична България" и получи 112 преференции.
 
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини