ГЕРБ бие с огромна разлика в секциите в Помощното училище на Благоевград

ГЕРБ бие с огромна разлика в секциите в Помощното училище на Благоевград

Абсолютен лидер е коалицията „ГЕРБ-СДС” сред жителите на ромския квартал в Благоевград, които са основните избиратели в секциите в Помощното училище. Вчера през целия ден се извиваха опашки от мераклии да упражнят правото си на вот. В осма секция управляващата партия събира 153 гласа, „БСП за България” има едва 29 гласа, а ПП „Има такъв народ” е с 60. „Демократична България” е подкрепена от 26 избиратели, а ДПС – от 18.

Подобно е разпределението и в другите две секции в Помощното училище. И там резултатите сочат огромна преднина за „ГЕРБ-СД”. В десета секция коалицията получава 150 гласа, а в девета – 112. След това се нареждат партията на Слави Трифонов и БСП.

В селата на общин Благоевград също е водеща политическа сила. В селата Изгрев, Покровник и Българчево води с голяма преднина пред опонентите си.

В Покровник, което се управлява от кмет на ВМРО, отново личи подкрепата за партията на Бойко Борисов, която събира 184 гласа, а тази на Каракачанов - само 39. „ГЕРБ-СДС” са първи и в Изгрев със 106 гласа. В същото населено място ДПС продължава да затвърждава влиянието си след местните избори през 2019 година. Сега партията на Карадайъ взима 35 гласа, което е с 10 повече от БСП. В Българчево коалицията „ГЕРБ-СДС” е с най-голяма подкрепа – 50 гласа, а БСП е с 28 гласа. ПП „Има такъв народ” се радва на добър резултат в тези три населени места.       

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини