101 хризантеми от Америка за стогодишния юбилей на баба Миропа в Бучино

101 хризантеми от Америка за стогодишния юбилей на баба Миропа в Бучино

Баба Миропа от благоевградското село Бучино събра днес деца, внуци и правнуци на своя стогодишен юбилей. През целия ден рожденичката посреща гости в добро настроение и с огромна усмивка. Столетничката, която цял живот се е занимавала със земеделие, е отгледала и възпитала четири дъщери.  

Най-скъпият подарък за юбилярката долетя през Океана от Америка. Нейният племенник я изненада със 101 красиви хризантеми. Баба Миропа трудно скриваше вълнението си от голямото уважение на всички, които празнуваха заедно с нея.

Да поздрави възрастната жена дойде и кметът на община Благоевград – Румен Томов, който я зарадва с кошница с плодове. Градоначалникът й пожела дълголетие, хубави моменти и бодър дух. Още един управник бе част от милото тържество на баба Миропа. Това бе кметът на благоевградското село Дъбрава - Методи Стоянов, който е роднина на юбилярката. Той й пожела да посреща още много рождени дни със своите близки и роднини.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини