Експерти представиха програмата на ПП „Има такъв народ” пред благоевградчани

Експерти представиха програмата на ПП „Има такъв народ” пред благоевградчани

Десетки благоевградчани научиха интересни подробности от управленската програма на ПП „Има такъв народ”. В срещата в събота в зала „22 септември” участваха експерти на партията в различни области – външна полтика, земеделие, икономика, както и в други важни фри на обществения живот.

Специалистите не само разкриха детайли от програмата на ПП „Има такъв народ” но  провдоха интересна дискусия с присъстващите благоевградчани, които проявиха сериозен интерес към приоритетите на партията на Слави Трифонов.

„Представихме нашата конкретна програма с конкретни ангажименти, с реални стъпки към развитието на страната. Нито една друга партия не е правила нещо подобно в Благоевградска област. Другите ходят, обикалят, говорят, но не презентират в детайли своята управленска програма”, коментираха от ПП „Има такъв народ”. Събитието, в което участваха много благоевградчани, разсея съмненията и обезсмисли приказките на конкурентите на партията, че "Има такъв народ" няма своя програма за управление на България. Направено бе по категоричен начин – с присъствието на самите експерти, които имат експертизата да я изпълнят, за да се подобри животът на българите.    

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини