Кандидат-депутатът Кирил Котев: Ще работя за създаването на Икономическа зона в Сандански

Кирил Котев, снимка: Фейсбук
Кирил Котев, снимка: Фейсбук

Кандидат-депутатът от ПП „Републиканци за България” и бивш кмет на община Сандански – Кирил Котев, е убеден, че създаването на Икономическа зона в града ще даде тласък на икономиката и ще направи по-добър живота на санданчани.

„Първите стъпки към обособяване на икономическа зона и срещи с потенциални инвеститори бяха направени още през 2015-2019 година. Запознат съм с трудностите и имам изготвен план за разрешаването им. В Народното събрание ще имам възможност да съдействам за създаването ѝ”, написа в профила си във Фейсбук третият в листата на ПП „Републиканци за България” в Първи многомандатен избирателен район.  

Според него Икономическата зона ще разкрие много нови работни места, ще увеличи доходите на населението и ще вдигне стандарта на живот на жителите на община Сандански. „За тази цел трябва да настояваме София да бъде отделена от Югозападен район за планиране, за да осигурим добри условия за бизнеса, който да се възползва максимално от европейското финансиране”, смята Кирил Котев.

 *Купуването и продаването на гласове е престъпление

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини