50 идеи за туристически слоган на Сандански, наградата е 500 лева

50 идеи за туристически слоган на Сандански, наградата е 500 лева
Снимка: Община Сандански

Приключи конкурсът на община Сандански за туристически слоган. Вчера изтече крайният срок за подаване на предложения. Близо 50 предложения бяха входирани, които представят туристическия потенциал и красота на курортния град.

Всички идеи ще бъдат оценени от сформирана независима комисия, която ще класира най-добрите някоко предложения. Те ще бъдат внесени за обсъждане в Общински съвет-Сандански за утвърждаване на победителя.

Градът от десетилетия е утвърдена туристическа дестинация, лесно разпознаваема, притегателна и красива. За да се представи и да се разгърне цялостният туристически потенциал, се търси вдъхновяващо послание, което да бъде неразделна част от концепцията на местната власт за развитие и популяризиране на дестинацията на българския и международния туристически пазар.

Слоганът ще бъде разпространяван във всички печатни рекламни материали, информационни и други носители, уеб сайтове, електронна реклама, социални мрежи и медии.

В конкурса можеха да участват всички български и чуждестранни физически и/или юридически лица, всеки с до 3 предложения за туристически слоган на община Сандански, съответно на български и английски език. Наградният фонд за туристическия слоган е 500 лв.

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини