Пак облаци, дъжд и сняг, но пролетта наближава

Снимка: Pixabay.com
Снимка: Pixabay.com

Облачно и дъждовно време ще има над по-голямата част от страната. Валежите от сняг, които продължават в някои западни райони, в Предбалкана и в Родопите ще намаляват и ще спират в хода на деня. От югозапад тук-там и облачността ще се разкъсва. Най-късно това ще се случи в Родопите. Днес вятърът ще е по-слаб, но отново ще е осезаем в много райони, най-вече в Северозапада. Температурите в топлата част на денонощието – между 4 и 9 градуса със сравнително по-високи стойности в Южна България.

В планините ще е облачно и с понижена видимост. Валежите ще намаляват и ще спират. Вятърът в часовете привечер ще утихне. Температурите следобед ще бъдат от минус 6 по високото до плюс 1 в ниските райони. Заради големите количества нов сняг в масивите на Югозападна България има опасност от падане на лавини.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини