Атанас Камбитов: Грижата за децата и тяхното здраве винаги са били мой приоритет. Доказал съм, че мога и зная как да работя!

Атанас Камбитов
Атанас Камбитов
Грижата за децата, тяхното здраве и двигателна култура винаги са били мой приоритет. За 8 години аз и моят екип изградихме десетки спортни и детски площадки. Сред тях са игрище в СУИЧЕ, където в съседство обособихме и нов филиал на детска градина. Направихме терен с изкуствена настилка във II ОУ, нова спортна площадка в XI ОУ, физкултурен салон в III ОУ. За да бъде гарантирана безопасността на децата премахнахме всички опасни съоръжения и на тяхно място поставихме нови, отговарящи на европейските изисквания. Изградихме плувен басейн с олимпийски размери, обновихме спортния интернат в Благоевград, който не беше ремонтиран повече от 30 години. Направихме стадион в село Падеш и спортни терени в село Рилци. Всичко това беше постигнато, в резултат на много труд и ясни цели, които поставяхме пред себе си.
Благоевград за мен е и ще бъде кауза! Това заяви Атанас Камбитов, областен координатор на ПП "Републиканци за България" в Пиринско и кандидат за народен представител в Първи Многомандатен избирателен район.
 
Като народен представител в 45 НС ще продължа да отстоявам своите принципи, обеща той и допълни:
"Спортът е здраве! Ясно осъзнавам това, но и знам, че трябва да бъдат направени сериозни реформи в тази сфера".
 
Атанас Камбитов очерта приоритетите, за които ще работи в синхрон с предлаганите политики от ПП „Републиканци за България“:
 
Преобразуване на спортните училища в елитни гимназии с приоритет спорт;
 
Създаване на единна структура за работа с деца и младежи от олимпийския елит на България;
 
Изграждане на специализиран медицински център за научни изследвания и поддържане на здравето на състезателите в елитния спорт;
 
Удвояване на часовете по физическо възпитание в училище;
 
Изграждане на мрежа от спортни площадки за провеждане на занимания на открито в цялата страна;
 
Подобряване на условията на туристическите бази и използването им като основен инструмент за спорт;
 
Отваряне на спортните бази в училищата, за клубовете след изграждането и оборудването им по определени стандарти;
 
Доказал съм, че мога и зная как да работя!
 
Доверете се на силата на опита!
На 4 април гласувайте с #номер 2️⃣1️⃣, #преференция 1️⃣0️⃣2️⃣ !
 
*Купуването и продаването на гласове е престъпление
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини