Росен Георгиев влиза уверено в битката за следващо Народно събрание

Росен Георгиев
Росен Георгиев

Областният координатор на НФСБ в Пиринско - Росен Георгиев, се впуска в надпреварата за следващото Народно събрание. Бившият кмет на благоевградското село Дъбрава е част от листата на Патриотична коалиция НФСБ-Воля. Той е на четвърто място в кандидатдепутатската листа и е амбициран да покаже силен резултат.

"По никакъв начин не се притеснявам от отредената ми позиция, тъй като избирателите имат последната дума. Пожелавам успешна кампания на всички политически партии и кандидати. Нека тя да бъда повлияна изцяло от интереса на гражданите", коментира Росен Георгиев.

Той призова своите съграждани да не се притесняват да дават идеи за развитието на Благоевград и региона, да не се притесняват да изискват и да критикуват.

"Ако искате да участвате реално и на терен в борбата за връщане на Благоевград на картата на проспериращите райони в страната, ние ще ви дадем тази възможност. Приемаме нови и свежи идеи, които ще популяризираме, както и градивна критика...Всичко едва сега започва", допълни Георгиев.

Партийният офис се намира в сградата на Областно пътно управление в Благоевград на ул. "Тодор Александров" 21, етаж 4. Отворен е с нормално работно време от 8:30 до 17:30, а много често и след това.

Иначе депутатската листа на Патриотична коалиция НФСБ-Воля се води от Елена Ангелинина, която е от Банско и представител на партията на Веселин Марешки. Втори е Георги Шопов, който е банкер в Благоевград, трети е бизнесменът Красимир Станков, а четвъртото място е за Росен Георгиев.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
  1. Мила
    Пази боже сляпо да прогледа! Властта е сладка, особено за простия човек!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини