Кирил Котев тръгва уверено към изборите за Народно събрание с ПП „Републиканци за България”

Кирил Котев, снимка: Фейсбук
Кирил Котев, снимка: Фейсбук

Бившият кмет на община Сандански – Кирил Котев, отново тръгва по пътя на политиката, след като 1 година бе встрани от политическите процеси. Той направи обръщение към своите съграждани на страницата си във фейсбук.

„През годините неведнъж съм заставал пред васас открит и съм получавал доверието ви! Благодарение на вашата подкрепа през 2014 г. бях избран за народен представител, година по-късно спечелих и изборите за кмет на община Сандански. С много общи усилия и съвместна работа успяхме в реализирането на немалко проекти, както от позицията ми в народното събрание, така и като кмет.

След местните избори през 2019 г. реших да напусна всички политически позиции заемани от мен до тогава. Сега съм готов и решен да не оставям целта, към която се стремя от години - чрез работата си да помагам за развитието на Сандански и региона”, написа Кирил Котев.

Той вярва, че може със санданчани да продължат по този път с нови идеи и реални проекти, които по време на кампанията ще представи пред тях. С натрупания опит с тяхната подкрепа има увереността, че в Народното събрание може с позитивна енергия да се помогне за осъществяването на всички добри инициативи за района.

„Знаете, че никога не съм делил хората по партии и съм еднакво отворен към всеки!

Благодаря на всички санданчани, които ме подкрепяха и вярваха в успеха ни през тези години. На парламентарните избори ще успеем отново! Официално бях номиниран за кандидат народен представител в листата на ПП "Републиканци за България" с номер 3”, завършва своето послание към санданчани Кирил Котев.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини