Халил Летифов и Йордан Цонев - зам.-председатели на ДПС, повеждат листата за депутати в Пиринско

Халил Летифов и Йордан Цонев - зам.-председатели на ДПС, повеждат листата за депутати в Пиринско
Халил Летифов

Двама зам.-председатели на ДПС повеждат листата за кандидат-депутати за изборите за Народно събрание на 4-ти април. Преди дни стана ясно, че първи е депутатът и зам.-председател на партията Халил Летифов. Той получи номаниции от всички общински структури в Пиринско. И има единодушната подкрепа на членовете на ДПС в региона.  Халил Летифов е част от Централното оперативно бюро и един от петимата заместници на лидера на партията Мустафа Карадайъ. Политикът е от Казанлък, стана депутат в сегашното народно събрание от Старозагорския избирателен район. Той води листата на партията и в Стара Загора.

Втори е дългогодишният депутат, с 6 мандата зад гърба си – Йордан Цонев. Той е водач на листата и във Враца.

Трети е досегашният народен представител от Сатовча – Елхан Кълков. Четвърти е областният младежки председател Ибраим Зайденов. На пето място е Джелил Бошнак, заместник областен председател на партията в Пиринския край. На шесто място е доктор Здравко Дренчев от сатовчанското село Боголин, който е детски ортопед в столичната клиника „Пирогов”. Седми е Осман Мисирков от гърменското село Дебрен, който е агроном по професия. Осмото място е за младежкият общински председател в Якоруда – Сейфедин Джурин, който е юрист в Общината. Фатима Йълдъз, председател на женското дружество в община Белица, е девета, а на десето място е общинският съветник и бизнесмен от Благоевград – Ивайло Червилов.

Младежкият общински председател на партията в Гърмен – Ахмед Гогунч от село Рибново, е на 11-о място. След него е Юсми Имамов от сатовчанското село Кочан. На 13-о място е юристът от хаджидимовското село Беслен – Светослав Чавдаров, следващият в листата е Мартин Къписъзки от младежката организация на Белица, а на 15-о място е Саид Иброш от село Брезница, който е зам.-кмет на община Гоце Делчев. Последните две места в листата са за Зелиха Караахасан от Якоруда, която работи в Общината, и за Асан Топов от село Вълкосел, който е младежки председател на партията там.      

„Съчетали сме млади и надъхани хора с опитни и можещи политици. Балансирана е листата ни и вярвам, че ще постигнем успех на изборите на 4-ти април за Народно събрания. Вярвам, че ще успеем да имаме три мандата в Благоевградска област. Радваме се, че двама зам.-председатели на партията – Халил Летифов и Йордан Цонев, повеждат отбора на ДПС в нашия край”, коментира областният лидер на ДПС в Пиринския край – Ведат Хюсеин.

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини