Ангел Джамбазки повежда листата на ВМРО в Пиринско

Ангел Джамбазки, снимка: Пресцентър
Ангел Джамбазки, снимка: Пресцентър

Вече са ясни водачите на листите. Тръгваме с лозунга „България над всичко!“, обявиха от ръководството на ВМРО пред Радио Благоевград. 

Евродепутатът Ангел Джамбазки влиза в предизборната битка като основно лице на ВМРО в Благоевград и Бургас. Кандидатдепутатската листа на войводите в Кюстендил се води от Георги Петров, а в Перник начело на листата е Султанка Петрова.

„България за нас винаги е била над всичко. Ето защо основните приоритети, които ще останат водещи за войводите и през следващия парламент, са повишаването на доходите на хората, отстояването на традиционните семейни ценности, защитата на националните интереси, особен фокус и внимание към националната и лична сигурност на българските граждани“, се посочва в съобщение на пресцентъра на партията.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини