Андон Тодоров напусна Партия на зелените, вече е независим общински съветник

Андон Тодоров, снимка: Фейсбук
Андон Тодоров, снимка: Фейсбук

Андон Тодоров вече не е част от Партия на зелените. Това обяви самият той на днешната сесия на общинския съвет в Благоевград.

"Напуснах всички постове, свързани с Партия на зелените. Обявявам също, че напускам и Групата на зелените в местния парламент. От днес съм независим общински съветник и независим председател на общинския съвет", заяви от трибуната в зала "22 септември" Андон Тодоров.

Той не посочи мотиви за това свое решение. 

Остава ли сам Андон Тодоров в местния парламент и какво се крие зад разграничението му от досегашните му колеги от Групата на зелените тепърва ще става ясно.

Преди минути беше съобщено, че е постъпило искане от 14 съветници за свикване на извънредна сесия, която да се проведе в началото на месец март.  

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини