Младите надежди на ски клуб „Юлен“ с отлично представяне на състезания в Румъния

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско
За поредна година модерният румънски курорт Пояна Брашов е домакин на състезания от календара на ФИС за деца, в които участие взеха отбори от България, Босна и Херцеговина, Румъния, Гърция, Украйна, Унгария и Словакия. Страната ни беше представена от състезателите на СК „Юлен“ в дисциплините гигантски слалом и слалом.
 
При момичета до 14 години Станислава Слаева се нареди на трето и шесто място, а на пето място - Елена Главчева. При момичетата до 16 години в топ 10 влязоха Стефани Вълева с шесто и осмо място, а другата ни представителка в тази възраст - Виктория Вачева, с пето и девето място.
 
С два медала е Иван Кузманов, който при момчетата до 16 години зае второ място в гигантския слалом , а в слалома отново се качи на стълбичката на призьорите, като се класира трети. Ростислав Тошев зае 12-о място, което е страхотно постижение за състезание от такъв ранг.
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини