Камбитов призова Община и Общински съвет да започнат да работят за гражданите на Благоевград

Камбитов призова Община и Общински съвет да започнат да работят за гражданите на Благоевград
Атанас Камбитов

Заради Благоевград кмет и председател трябва да седнат на една маса и да постигнат съгласие по важните въпроси, които стоят пред града. Тяхно задължение, тяхна отговорност е! Затова са избрани! Това ще е добре за Благоевград, ако щете дори и за тях самите! Грижата за хората и разумът трябва да надделеят над личния интерес! Това апелира бившият градоначалник Атанас Камбитов от страницата си във фейсбук.

Призивът му идва ден след поредната пресконференция на Румен Томов, посветена изцяло на обтегнатите до краен предел отношения с Общинския съвет.
Вчера градоначалникът даде брифинг, който обаче посвети не на проблемите на града и предлагането на решения, а на парламентарния шеф Андон Тодоров. Вчера отново стана ясно колко е силна конфронтацията между Общинска администрация и Общински съвет.

"Това не води до нищо конструктивно, до нищо продуктивно! Напротив, това вреди на всички! Нормално е да има политически сблъсъци, нормално е да има и сблъсък на лични амбиции. Не е добре обаче, когато те излизат извън границите на нормалното. Заради Благоевград кмет и председател трябва да седнат на една маса и да постигнат съгласие по важните въпроси, които стоят пред града", призова Камбитов.

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини