Мярката за 24 лева на ден е най-неработеща, категоричен е лидерът на КНСБ

Мярката за 24 лева на ден е най-неработеща, категоричен е лидерът на КНСБ

Мярката 24 лв. на ден е най-неработещата. Тежката оценка даде президентът на КНСБ Пламен Димитров по NOVA NEWS. "Средният работещ не е масовият работещ, вторите не усещат подобрение в живота си", категоричен бе той. За него една от най-работещите мерки е 60 на 40, а 24 лева на ден - най-неработещата.

Сигурен съм, че ваксинацията ще минимизира разпространението на вируса, коментира президентът на КНСБ. Той вярва, че в икономически план ще имаме лек растеж, но възстановяването ще дойде не тази година, а през 2022. Тя ще бъде година на възстановяване за бизнеса и за работните места, каза Димитров.

"Най-силно е ударен секторът на туризма и ресторантьорството, също и леката промишленост. Животът е поскъпнал малко, но и потреблението се сви, 1271 лева трябва да е нетният доход на семейство и това не се достига от много хора, въпреки че заплатите предимно нарастват", категоричен бе Димитров. Според него може да се очаква затягане на мерките, а не отхлабване. "Със сигурност мерките трябва възможно най-малко да пречат на бизнеса. Средната пенсия е смешно ниска, независимо от увеличенията, които са факт", заключи синдикалистът.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини