Учeници редят красиви мартеници на площада в Сандански

Снимката е илюстративна, фото: Община Благоевград
Снимката е илюстративна, фото: Община Благоевград

Ученически арт проекти за Баба Марта ще бъдат подредени на площад „България” в първия празничен ден на март. Надпреварата се организира от Общината и в нея могат да участват всички учебни заведения. Децата трябва да изработят арт проекти – макети, рисунки, постери и други, като креативността и оригиналността на творбите са основни критерии за оценка.

Всяко училище може да излъчи максимум два отбора, като в тях няма ограничение на бройката ученици. Състезателите са разделени в две възрастови категории: от първи до четвърти клас и от пети до седми клас.

Арт изложението ще бъде на 1-ви март от 11,00 часа на площад „България”. Експертна комисия ще оцени творбите на учениците и ще отличи най-добрите, победителите ще бъдат наградени. Всички участници пък ще получат грамоти. Крайният срок за регистрация на отборите е 19-и февруари, а творбите трябва да се представят най-късно до 28-ми февруари.   

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини