Димитър Бербатов се обяви за символ на промяната във футбола ни

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

Футболната ни легенда Митко Бербатов направи пореден анализ на своя сайт, като този път отдаде дължимото на Христо Стоичков и говори за българския футбол. Бербатов обяви, че символизира промяната, която обаче не се харесва и не се иска от някои хора. Той разкри, че е пусвал SMS на Христо Стоичков за 55-ия му рожден ден и му пожелал да е здрав. Припомня, че е работил с него, когато му бил треньор в националния отбор. Разбирали се чудесно, като той му давал свобода да изразява себе си на терена. Според големия ни футболист, който е от Благоевград, претендентите за титлата са "Лудогорец" и ЦСКА, но изявеният фаворит е "Лудогорец".

Бербо, който сега е треньор на "Етър", засяга и темата с липсата на зрители по стадионите. „Публиката. Много деликатна тема! От една страна имат право, тъй като се пускат зрители на други събития, и то на закрито! Но от друга - видяхме, че за съжаление не сме от най дисциплинираните фенове и веднага се получава скупчване на много хора на едно място. Но не се ли спазват мерките, вината ще бъде пак на феновете и стадионите пак ще бъдат затворени!”, смята той.

Бербатов не пропусна да коментира и президента на „Славия” – Венци Стефанов, който наскоро пак „захапа” великия ни футболист и изрази мнението си, че няма как той да е успешен президент на БФС.

„Венци мина 70 години и няма място в следващия Изпълнителен комитет. Но всъщност мисълта да пусне кокала го ужасява. Лошото е, че от изявленията му, когато говори за други хора, толкова често се чува откровен расизъм, дискриминация, лъжи, че се чудя как му дават поле за изява?

Защото аз символизирам промяната, а тя не се иска и не се търси от определени хора! 

Аз казах "майната ви" точно на такива хора от управлението на футбола, които не уважават успехите на другите, хора, за които злобата и интригите са ежедневно занимание. "Майната ви", която видяхме че се получи пак преди известно време точно поради същите причини. И пак ще се случи, ако се продължава по същия начин”, категоричен е Бербатов.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини