Бирен фест за финала на Евро 2016 за футболните фенове в Благоевград

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

Финалът на Евро 2016 ще бъде излъчен на голям екран на площад „Македония“ в Благоевград. Инициативата е в рамките на Бирен фест, организиран от „Карлсберг България“ АД, с подкрепата на Община Благоевград. Началото е от 12.00 часа в неделя и включва богата програма за жителите и гостите на града.

Малки и големи ще могат да се включат в игри на футболна тематика, викторина и турнир по джаги. От 19.00 часа, точно преди големия финал на първенството, рок групата „Остава“ JIM MONIC ще изсвирят утвърдени хитове и нови музикални изпълнения. Срещата за първото място в Евро 2016 часа започва в 22.00 часа пред погледа на милиони фенове на футбола.

Бирен фест- Благоевград се провежда за втора поредна година, като през 2015 г. инициативата доказа, че има своето място сред почитателите на пенливата течност и един от най- известните спортове в световен мащаб.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини