ДПС в Пиринско иска пак Делян Пеевски за водач на листата за депутати

ДПС в Пиринско иска пак Делян Пеевски за водач на листата за депутати
Снимка: bTV

ДПС в Пиринския край отново ще иска Делян Пеевски да е водач на листата за депутати за парламентарните избори на 4-ти април, както бе и през 2017 година. Вече са проведени заседанията на общинските структури в Якоруда и Гърмен. Там партийните членове са номинирали единодушно Пеевски за кандидат за народен представител. Сред останалите номинации са тази на сегашния депутат Елхан Кълков, на председателя на ДПС - Мустафа Карадайъ, както и на председателите на младежките структури в двете общини. Общинската организация в Гърмен е номинирала и районния мюфтия Айдън Мохамед за кандидат-депутат.

„За нас ще е част г-н Делян Пеевски отново да е водач на листата ни. Знаете колко много направи той за нашия регион в този си мандат на народен представител. Особено по време на кризата с коронавируса. Г-н Пееески бе сред най-големите дарители на техника и консумативи за болниците и общините в Пиринския край за борба с тази зараза. Вярваме, че и занапред все така ще помага на нашия регион”, коментира Ведат Хюсеин, областен лидер на ДПС.

Той уточни, че таи вечер е заседанието на ДПС-Белица, утре е на ДПС-Сатовча, в сряда е на ДПС-Гоце Делчев, а в четвъртък е на ДПС-Хаджидимово. До тази неделя, 14-и февруари, трябва да са ясни всички номинации за депутати на партията от Първи многомандателн избирателен район, каза още Ведат Хюсеин.    

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини