7 коли и 3 микробуса катастрофираха в мъглата на АМ „Струма”, трима са ранени

Снимката е илюстративна
Снимката е илюстративна

Три микробуса и седем леки автомобила са се ударили в тежката верижна катастрофа на автомагистрала „Струма” тази сутрин. Както вече информирахме, сигнал е подаден към 08,01 часа на телефон 112.

Веднага на място са пристигнали екипи на полицията, противопожарната служба и Спешен център от Сандански и Петрич. Сблъсъкът е станал в района на санданското село Ново Делчево, в лентата в посока София.

Установено е, че трима души са пострадали, те веднага са транспортирани с линейки към болнично заведение. Полицаи правят оглед на местопроизшествието. Движението в посока София остава затворено. Най-вероятно причина за тежката катастрофа са неспазване на дистанция и движение с несоъбразена с пътните условия скорост.  

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини