Стотици деца и юноши играят футбол на турнир в Сандански

Снимка: Община Сандански
Снимка: Община Сандански

Община Сандански отново е домакин на първия зимен футболен турнир в България – „Сандански къп 2021”. Международната надпревара е за деца и юноши, провежда се за осма поредна година. Организатори са ФК „София спорт“, с подкрепата на община Сандански и Български футболен съюз.

Град Сандански е Европейски град на спорта 2021 и турнирът гарантира на участниците интересни спортни изживявания. „Сандански къп 2021” обхваща изключително широк възрастов спектър – от родени 2002 г. до родени 2014 г. малки футболисти.

За да се спази традицията, турнирът ще се проведе през предпоследната седмица на февруари, но не е изключено поради големия интерес на отбори от други държави турнирът да има и второ издание.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини