Дъжд се лее над страната, няма да мине и без сняг, грабвайте чадърите

Снимка: Pixabay.com
Снимка: Pixabay.com

Жълт код за дъжд и вятър е в сила за 6 области на страната за днес. Предупреждението  е в сила за областите Видин, Монтана, Враца, Перник, Кюстендил, София област. Там ще има значителни валежи, сумарно около 25-30 л/кв. м. В Предбалкана, Стара планина и проходите ще има смесен валеж от дъжд и сняг, образуване на снежнаа покривка и поледици.

Над Черноморието ще е облачно, с валежи от дъжд, по-значителни преди обяд в южните райони. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са от 9-10° в северните до 14-15° в южните райони. Температурата на морската вода -е 9-10°.

Над планините ще е облачно с валежи от дъжд, над 1600-1700 метра - от сняг, в Стара планина и на по-малка височина. Ще духа умерен и силен, по откритите части в южните райони и временно бурен югозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 7°, на 2000 метра – около 1°.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини