До обяд остава затворен пътят за селата Яворница, Ключ, Скрът и Габрене

До обяд остава затворен пътят за селата Яворница, Ключ, Скрът и Габрене
Снимка: Община Петрич

Затворен продължава да е за движение участък от пътя за няколко села в Подгорието. Забраната е от снощи в 20,00 часа и ще продължи до 12,00 часа днес. Причината е неяснотата какви последици има върху пътното платно от продължаващия дъжд и какво е положението под настилката по пътя за петричките села Яворница, Ключ, Скрът и Габрене.

Критичният участък е в местността Крушата, землището на село Камена, посока към село Яворница. През цялата нощ на мястото имаше дежурна техника и служители, които следяха развитието на ситуацията и отклоняваха движението на превозни средства. Тади сутрин започна оглед на компрометирания участък с цел предприемането на необходимите действия за осигуряване на безопасното преминаване по пътя.

Пътуващите в този район трябва да използват обходния път през с. Струмешница-ГКПП-Златарево за подгорските села Яворница, Ключ, Скрът и Габрене. Остава отворено движението до селата Беласица, Коларово, Самуилово и Камена. За промяната са уведомени и транспортните фирми, които изпълняват автобусни линии до тези села.

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини