Двама младежи от Кърджалийско биха и ограбиха дете и мъж в Петрич

Снмката е илюстративна
Снмката е илюстративна

Полицията успя да задържи за броени часове двама апаши от Кърджалийско, които извършили два грабежа в град Петрич в първия ден на новата година.

Обвиняеми за двете престъпления са 16-годишен младеж от град Кърджали и 20-годишен млад мъж от кърджалийското село Звезделина. На 1-ви януари към 18:20 часа в южния град, чрез използване на физическа сила, 16-годишният е отнел мобилен телефон от 11-годишно момче.

Преди това, към 01:00 часа през нощта, 20-годишният млад мъж нанесъл удари с твърд предмет по главата на 52-годишен петричанин, за да му отмъкне мобилен телефон и сумата от 45 лева.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини