Мрачен понеделник – облаци, мъгли и дъжд

Мрачен понеделник – облаци, мъгли и дъжд

Днес времето ще остане облачно и мъгливо. Ще има слаби превалявания от дъжд, на повече места в Източна България, а в североизточните райони дъждът ще се смесва със сняг. След обяд над Югозападна България ще има и временни разкъсвания на облачността. В Източна България ще духа слаб север-североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 3° и 8°, в София - около 4°.

Над Черноморието също ще е облачно. Ще има слаби валежи от дъжд. Ще духа слаб североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 6°-8°. Температурата на морската вода - 10°-11°.

Над планините ще е облачно, на отделни места ще има слаби валежи от сняг. Около обяд ще има и временни намаления на облачността. Ще продължи да духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. Ще прониква студен въздух, с който температурите ще се понижат и максималната на 1200 метра ще е около 2°, на 2000 метра - около минус 2°.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини