Спират скоростта с „легнали полицаи” в квартал на Симитли

Снимки: Община Симитли
Снимки: Община Симитли

Започна изграждането на три ограничителя на скоростта по пътя Симитли-Гоце Делчев, в района на симитлийския квартал „Ораново”. Това става по настояване на местните хора, които живеят в Цветановската махала и Дългата махала на град Симитли.

Това става възможно след разговор между народния представител Стефан Апостолов и председателя на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ - Георги Терзийски.

„След многократни сигнали, които получих от хората, живеещи в Цветанската махала и Дългата махала, започна изграждането на три ограничителя на скоростта – „ленали полицаи”. Хората настояваха да поставим такива ограничители, защото движението по пътя е много интензивно, а това от своя страна е предпоставка и за инциденти”, коментира Стефан Апостолов.

Жителите в района се надяват, че предприетите мерки ще принудят водачите на МПС-та да карат по-бавно и по-внимателно.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини