Талантливи деца от Кресна участват в онлайн конкурс за Коледа

Снимка: Община Кресна
Снимка: Община Кресна

Община Кресна организира онлайн конкурс „На Коледа с децата на Кресна”. Всяко дете може да участва в надпреварата за творчество и красота, като очаква подкрепа от по-възрастните жители на общината, които могат да харесат изпълненията на малчуганите на страницата във Фейсбук на кмета Николай Георгиев.

Всеки има възможност да подкрепи своя фаворит, както и да покани своите приятели и познати да го направят. Всеки ден до 24-ти декември ще се качват изпълнения на участниците.

„Благодарим на всеки за подкрепата за децата на Кресна! Целта ни е да вдъхновим най-малките жители на нашата община да изявят своята дарба, а пък те с изпълненията си да вдъхнат настроение и надежда на нас, по-възрастните”, споделиха от ръководството на община Кресна.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини