Много облаци и малко дъжд в последната ноемврийска неделя

Много облаци и малко дъжд в последната ноемврийска неделя

Днес ще бъде предимно облачно, преди обяд с временни разкъсвания на облачността. След обяд и вечерта на отделни места в южните и източните райони ще има превалявания от дъжд. Ще духа слаб предимно север-северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат между 5° и 10°, в крайните югозападни райони до 12°-13°.

Над планините ще бъде предимно облачно, но ще бъде почти без валежи. Ще духа слаб, по най-високите части на Рила и Пирин умерен до силен юг-югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 6°, на 2000 метра - около 1°.

На Черноморието ще преобладава облачно време. Превалявания от дъжд ще има по-късно вечерта по северното крайбрежие. Ще духа слаб до умерен север-североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще бъдат от 9° по северното крайбрежие до 13° по южното.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини