Любимец на феновете на ЦСКА стана помощник-треньор на „Септември”-Симитли

Стойко Сакалиев, снимка: Община Симитли
Стойко Сакалиев, снимка: Община Симитли

Бившият футболист Стойко Сакалиев ще започне работа във Футболен клуб „Септември” (Симитли). От днес бившият играч на „Нефтохимик” и ЦСКА ще бъде помощник-треньор в тима на симитличани. 

В своят профил във Facebook Саката отправи послание и към феновете на ЦСКА-София, в което благодари на ръководството на „Септември”-Симитли за предоставената възможност.

"Привет, АРМЕЙЦИ!

Реших да споделя ПЪРВО с Вас нещо изключително важно за мен!

Искам да Ви благодаря, че сте харесали и следите страницата ми, защото за мен ВИЕ сте семейство... семейство, с което заедно сме се посветили на любовта към любимия отбор!

Пред мен стои дълъг път, който вярвам, че ще ме заведе до една мечта - един ден да имам възможността да бъда част от ЦСКА!

Всеки трябва да започне отнякъде. На мен такъв шанс ми беше даден от ръководството на ФК „Септември” (Симитли) и от понеделник ще бъда помощник-треньор, за което съм изключително благодарен на цялото ръководство!

Крайната ми цел е ясна - един ден да бъда на "Армията"! Пътят ще бъде труден... но ще вървя смело, трупайки опит и знания!

Само ЦСКА! Завинаги в сърцето ми!", написа Саката във Фейсбук.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини