Нови три отличия за Банско от Световните ски награди

Нови три отличия за Банско от Световните ски награди

Три престижни отличия от общо четири за България бяха присъдени на Зимната столица на Балканите - Банско! За осма поредна година градът под Тодорка е най-добрият ски курорт в България според най-високата инстанция в туристическата индустрия - Световните ски награди. Малкото населено място в подножието на Пирин планина се класира за пореден път сред най-добрите ски дестинации на планетата. Онлайн състезанието включваше над 200 курорта от 5 континента.
В такива тежки времена това е много важно признание, защото хората искат да бъдат сигурни, че ще почиват и спортуват на най-доброто място.

Над 2,4 милиона клиенти и професионалисти от над 140 държави гласуваха на сайта на Worldskiawards.com, което прави това проучване най-голямото в бранша.

Две други отличия от Световните ски награди идват в Банско: Най-добрият ски хотел в България отново е бляскавият Kempinski Grand Arena Банско. Най-доброто ски шале в България 2020 е Snomads Diana-Ross, което също се намира в Банско!
За шести път най-добрият Бутиков ски хотел в България е "Алпин" в Боровец.

"Дори в такива тежки времена за туризма работим много усилено, за да поддържаме високо качество. Най-голямото предизвикателство за нас е да предоставим възможно най-добрата услуга дори по време на кризата с COVID. Мисля, че тази година хората осъзнаха важността да спортуват на чист въздух сред природата, защото това укрепва имунната система. През предстоящия зимен сезон 2020-2021 в Банско ще работим в пълно съответствие с най-високите хигиенни стандарти и изисквания на властите. Очакваме с нетърпение да срещнем  всички наши приятели в ски зоната този зима!", сподели маркетинг директорът Иван Обрейков.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини